Otvoriť hlavné menu

Josef Laufer (herec)

český herec, spevák, scénárista, režisér, tlmočník, moderátor a textár

DiskografiaUpraviť

  • 1968 Many Faces- Panton - LP
  • 1972 Komediant - Panton (skupina Golem).
  • 1976 Dospělým dětem - Panton
  • 1979 Průlet životem - Panton (skupina Golem).
  • 1983 Důvěrně známý - Panton (skupina Golem).
  • 1992 Ty jsi slíbil, že mi povíš - - FONTANA LP, CD
  • 1993 Největší hity - Panton (Největší hity a ještě něco navíc) -MC, CD
  • 1998 For dancing - DMC-- (Golem Orchestra and Josef Laufer for Dancing) - CD
  • 2000 Siesta - DMC (neprodejné-2000 reklamná akcie fy Orion domácí potřeby) - CD
  • 2001 Siesta- DMC -CD
  • 2003 Sbohem, lásko, já jedu dál
  • 2005 For Dancing - Multisonic -CD
  • 2006 Pop galerie - Supraphon -CD
  • 2007 Za 5. mílí - Ag Lama -CD

KompilácieUpraviť

  • 1998 Já rád disko -08. „Pásek mi dej“ (nejúspěšnější čs. nahrávky 70. a 80. let)
  • 1999 Já rád disko 2 - Sony Music/Bonton -01. „Ďábel diskoték“ (nejúspěšnější čs. nahrávky 70. a 80. let)
  • 2004 Hitparáda 80. let - Supraphon -10. „Sbohem lásko, já jedu dál“ -CD2
  • 2005 Mr. Rock & Mr. Roll - Supraphon -04. „Fever (Horečka)“/10. „Rock Around The Clock“ - Josef Laufer, Petr Kaplan, Pavel Šváb, Pavel Sedláček, Pavel Bobek, Miki Volek

Externé odkazyUpraviť

ZdrojUpraviť

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Josef Laufer (herec) na českej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).