Zoznam politických článkov/I

zoznamový článok projektov Wikimedia

Tento index bol automaticky vygenerovaný podľa tejto kategorizácie. Obsahuje 116 článkov. Aby sa nové články zobrazili v tomto indexe, musia byť zaradené aspoň do jednej z vymenovaných kategórii. Nové a upravené kategórie sa zohľadnia pri nasledujúcom generovaní.

iUpraviť

I Mjong-bak · I Sung-man

iaUpraviť

Ian Fleming

ibUpraviť

Ibrahim Maiga · Ibrahim Nasir · Ibráhím Abbúd

idUpraviť

IDEA · Ideológia

igUpraviť

Igino Giordani · Ignacy Jan Paderewski · Ignacy Mościcki · Ignác Gessay · Igor Beniač · Igor Dula (politik) · Igor Federič · Igor Hianik · Igor Hraško · Igor Chamula · Igor Choma · Igor Matovič · Igor Pinkava · Igor Šulaj

ilUpraviť

Ilie Verdeţ · Illinois State Capitol

Upraviť

Iľja Paulíny-Tóth

imUpraviť

Imperatívny mandát · Imperializmus · Imre Nagy · Imrich Andrejčák · Imrich Borbély · Imrich Flassik · Imrich Hamarčák · Imrich Karvaš · Imrich Tököli

inUpraviť

Inaugurácia · Indira Gándhiová · Individualizmus (politika) · Informátor Štátnej bezpečnosti · Infrared Data Association · Ingvar Carlsson · Inocent II. · Inocent III. (protipápež) · Inocent IV. · Inocent VI. · Inocent VII. · Inštitút ľudských práv · Internacionála (združenie) · International Association for the Exchange of Students for Technical Experience · International Mobile Satellite Organization · International Peace Bureau · International Telecommunications Satellite Consortium · International Thriller Writers · Internetová strana · Internetové hlasovanie · Interpol · Interregnum

ioUpraviť

Ioan · Ion Gheorghe Maurer · Ion Iliescu · Ion Mincu

irUpraviť

Iránska revolúcia · Irena Belohorská · Irena Bihariová · Irena Ďurišová · Irgun · Irina Mucuovna Chakamadová

isUpraviť

Iser Harel · Islamská republika · Islamský štát (militantná organizácia) · István Bethlen · István Bibó · István Bittó · István Harna · István Pásztor

ivUpraviť

Ivan Bartoš · Ivan Brndiar · Ivan Černaj · Ivan Dérer · Ivan Dubnička · Ivan Gašparovič · Ivan Harman · Ivan Hálek · Ivan Hopta · Ivan Jakovyč Franko · Ivan Juraj Pivko · Ivan Kamenec · Ivan Kiňo · Ivan Knotek · Ivan Kuhn · Ivan Lesay · Ivan Lexa · Ivan Ľupták · Ivan Markovič · Ivan Mikloš · Ivan Mjartan · Ivan Pietor · Ivan Šimko · Ivan Štefanec · Ivan Štefánik · Ivan Uhliarik · Ivan Valentovič · Ivan Varga · Ivan VI. (Rusko) · Ivanka Trumpová · Iván Farkas · Iveta Henzélyová · Iveta Radičová · Ivica Račan · Ivo Josipović · Ivo Sanader

izUpraviť

Izabela I. (Kastília) · Izjaslav I. (Polacké kniežatstvo) · Izjaslav III. (Polacké kniežatstvo) · Izolacionizmus · Izraelská strana práce · Izraelské osady