Zoznam literárnych článkov/I

zoznamový článok projektov Wikimedia

Tento index bol automaticky vygenerovaný podľa tejto kategorizácie. Obsahuje 139 článkov. Aby sa nové články zobrazili v tomto indexe, musia byť zaradené aspoň do jednej z vymenovaných kategórii. Nové a upravené kategórie sa zohľadnia pri nasledujúcom generovaní.

i-Upraviť

I-ťing

iaUpraviť

Ian Cameron Esslemont - Ian Fleming - Ian McEwan

ibUpraviť

Ibn Tufajl - Ibráhím Abd al-Halím

idUpraviť

Ida Kamińska - Identifikačná metóda - Identita frazémy - Ideografické frazeologické synonymá - Ideografický opis frazém - Idiomatická frazéma - Idiomatické spojenie - Idiomatickosť frazémy - Idiomatickosť medzijazyková - Idiomatickosť vnútrojazyková - Idiomatika - Idiomatizmus - Idiomológia - Idióm

igUpraviť

Ignác Oravec - Igor Ansoff - Igor Bukovský - Igor Gallo - Igor Hochel - Igor Hrušovský - Igor Janev - Igor Kapišinský - Igor Kluvánek - Igor Otčenáš - Igor Rusnák - Igor Štohl - Igric

ihUpraviť

Ihsán Abd al-Kuddús

ikUpraviť

Ikoku Irokoi Romantan

ilUpraviť

Ilia Grigorievič Erenburg - Iliada - Ilja Hurník - Ilustrácia - Ilustrátor

imUpraviť

Impakt faktor - Implicitnosť frazémy - Imram - Imre Kertész - Imre Madách - Imrich Henszlmann - Imrich Kružliak - Imrich Stein - Imrich Točka

inUpraviť

In medias res - Indická literatúra - Individuálna frazeológia - Individuálny variant - Inferno - Peklo - Ingrid Hrubaničová - Ingrid Lukáčová - Inkunábula - Inocenc Arnošt Bláha - Inotaj - Inovácia frazém - Insectorum sive Minimorum Animalium Theatrum - Inside Out: A Personal History of Pink Floyd - Intelektuálna frazéma - Intelektuálny akcent frazém - Inteligencia psov (kniha) - Intenzifikačná frazéma - Internacionalizmy vo frazeológii - Internetový časopis - Interpretácia (literárna veda) - Interpretácia frazémy - Inverzný slovosled - Inžinierov palec - Inžinierske stavby / Inženýrské stavby

Upraviť

Ióannés Malalas

irUpraviť

Ira Levin - Irena Brežná - Irina Nevická - Irma Krmešská - Irodalom és Művészet - Ironická frazéma - Irónia - Irving Stone

isUpraviť

Isaac Asimov - Isaac Bashevis Singer - Isabel Allendeová - Ishmael Scott Reed - Israel Abrahams - Israel Joshua Singer - Issa Kobajaši - István Kiszely (vedec)

itUpraviť

Italo Calvino - Italo Svevo

iuUpraviť

Iulius Valerius Polemius - Iuvenalis

ivUpraviť

Iva Hercíková - Iva Kučerová - Iva Mojžišová - Ivan Adamovič - Ivan Alexandrovič Gončarov - Ivan Alexejevič Bunin - Ivan Andrejevič Krylov - Ivan Baláž Kráľ - Ivan Binar - Ivan Cankar - Ivan Čajda - Ivan Čičmanec - Ivan Gall - Ivan Gundulić - Ivan Hálek - Ivan Horváth (spisovateľ) - Ivan Hudec - Ivan Ivanovič Dmitrijev - Ivan Jakovyč Franko - Ivan Kadlečík - Ivan Klíma - Ivan Kluvánek - Ivan Kolenič - Ivan Krasko - Ivan Králik - Ivan Krčméry - Ivan Kupec - Ivan Laučík - Ivan Lesay - Ivan Lesný - Ivan Martin Jirous - Ivan Mládek - Ivan Olbracht - Ivan Pecháň - Ivan Sergejevič Turgenev - Ivan Stodola - Ivan Štrpka - Ivan Tavčar - Ivan Vazov - Ivan Wernisch - Ivana Christová - Ivar Aasen - Ivo Andrić

izUpraviť

Izák Abrahamides - Izák Caban